S Bennett Selection - Murfatlar 75 CL | Sticle de Vin Personalizate Cumpara
logo
 
CAUTA PRODUSE
OFERTE SPECIALE
Cadouri de Sarbatori
Sticle de Vin Personalizate
Sticle de Sampanie Personalizate
Globuri Personalizate
Seturi Globuri
Obiecte Promotionale
Tricouri Personalizate

NEWSLETTER
Doresc sa primesc informatii referitoare la noile preturi si promotii
 

S Bennett Selection - Murfatlar 75 CL

Stocuri Epuizate

Gama de Top "S. Bennet Selection"

Colectie de Vinuri Seci. Poarta numele creatorului lor, Stephen Bennet. Reputatul oenolog australian, considera ca aceste vinuri se numara printre cele mai bune creatii ale sale intr-o cariera de peste 20 de ani.

Sauvignon Blanc

Un vin delicat si totodata puternic datorita concentratiei sale alcoolice, obtinut din struguri aromati si bogati in zaharuri de Petit Sauvignon.

Procesul special de vinificatie si pastrarea in butoaie de stejar au contribuit la accentuarea aromei si obtinerea unei culori perfecte. Caracterul sau fructos cu tente florale subtile ii confera o nota distincta, facandu-l usor de recunoscut si greu de uitat.

Cabernet Sauvignon

Un vin nobil, obtinut din struguri de soi pur culesi la maturitate deplina. Maturarea in butoaie de stejar a permis pastrarea culorii rosu inchis cu usoare reflexe albastrui si a conferit vinului un echilibru si o noblete remarcabila. Bogat in taninuri, barbatesc, dar fara agresivitatea tipica unui Cabernet Sauvignon, se evidentiaza prin nobletea care face sa treaca aproape neobservat volumul ridicat de alcool.

Stephen B. Bennett

Oenolog din Adelaide, sudul Australiei, are 46 de ani si a absolvit Universitatea Adelaide, sectia Biochimie si Chimie Organica. A fost sef de crama in sudul Australiei, colaborand ca asistent la Institutul de Cercetare al Vinului din Australia. A fost director de productie in McLoren Vale si inspector de export. Incepand cu anul 1988 a activat pe postul de consultant independent in oenologie.
Intre 1993 si 1999 a colaborat cu producatori din Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Moldova si Macedonia oferind consultatii in producerea vinului sec imbuteliat in sticle sau vrac pentru export in Regatul Unit al Marii Britanii.
In Romania, a supervizat procesul de modernizare si retehnologizare a procesuluide vinificatie de la Murfatlar SA.
De la inceputul lui 2000, Stephen a fost chemat sa se ingrijeasca de productia de vin de la Murfatlar. “Mi-au cerut sa ma ocup de tot, de la strugure pina la eticheta de pe sticla de vin”, spune zimbind australianul, un urs de om la cele 120 de kilograme distribuite pe 1.92 de metri inaltime. Secretul succesului lui Stephen Bennett este principiul potrivit caruia:

"“Vinul bun incepe din vie!"

Stocuri Epuizate

Preturile INCLUD personalizarea.

0 Lei / sticla

Comanda


Inapoi la Cadouri de Sarbatori - Sticle de Vin Personalizate

PRODUSE RECOMANDATE
LOGIN
E-mail:
Parola: